Jag ger upp

Jag tror nästan jag ger upp denna blogg och hänvisar istället till den blogg jag nu är ny medlem i

nämligen.....



0650.blogspot.com

Jo tack. 0650 är en Näsvikenbaserad blogg (Näsviken är den plats jag växte upp på) och har bara en massa djupingar till skribenter som reflekterar över olika tingest i världen, Sverige och Näsviken. Högt rekommenderad.
Dock kanske inte alltid något för känsliga föräldrar eller underåriga småbarn.. men vem har någonsin egentligen brytt sig om sådana varningar?

Go for it, säger jag..

Over and OUT

Ny bas!

Här kommer lite glada nyheter!

Jag fick hem min nya bas idag! Jag beställde den för nån vecka sen från Thomann.de. Nu blev den levererar fram till dörren idag! Den är assnygg och jag gillar den jättemycket!
Jag var lite orolig iom att jag inte har provspelat den något, utan har bara beställt den från internet.. man vet ju aldrig hur den är om man inte har kännt på den. Som tur är så är den helt i min smak

Tusen tack pappa och farmor och farfar som finansierat den! Jag kan inte bli tacksammare!

Bilder på den finns på min facebook :D

Ja du, bloggrackare..

Jag vet inte hur jag ska kunna finna ro att fortsätta blogga nu när det skitit sig med bilderna och det.. Risken finns att jag numer bara kommer att sitta på facebook och det känns ju trist. Egentligen ska jag inte behöva bli så förlamad av att inte kunna ladda upp bilder, men jag vill kunna göra som jag vill! Ska jag skaffa en ny blogg? En blogspot kanske? Eller?

Jeff Beck ya'll

Jag har upptäckt en ny favorit! Den går under namnet Jeff Beck!

Inte hört talas om honom? Kolla upp snubben...

Det började med en Fuzz-tidning jag köpte för typ en månad sen som hade ett långt inslag om honom. Jag hade aldrig hört talas om honom då (kanske hört namnet men aldrig hört), men i tidningen beskrevs han som en av de gitarrgudarna, tillsammans med Clapton och co.
När jag då satt på min dator och surfade på tpb (dom ska ju bli lagliga snart så man får passa på medans man har chansen!) så kom jag på att jag måste ju kolla upp vem det här är! Jag fick fram en skiva som heter "Blow by Blow" och när den fanns i min ägo fastnade redan efter några sekunder. Killen använder inte ens plektrum!

Sicken gitarrist!

Jag köpte till och med en skiva på ginza som jag inte hittade på tpb.

Utvecklingen går framåt i världen ser jag...


Vilka eländen..


RSS 2.0