Fryshuset!

Nu är det dags. Imorgon 06.45 går tåget till stockholm. Nervigt. Inte nog med att det är en väldigt viktig sökning så har det skitit sig en jävla massa för mig.
För det första så fick jag mitt brev försent pga eftersändning av post från Hälsingland så jag missade datumet för inskickning av noter och ackord till låten jag ska spela. Så nu fick jag repa in en helt ny låt ikväll som jag ska spela där. Sen har jag inte hunnit öva så mycket på de andra låtarna iom att jag var på jobbintervju hela helgen så det blir till att lyssna järnet på tåget dit.

Det känns lite jobbigt att nu när jag väl ens fått åka dit så ska det jävlas! Men jag hänger inte läpp. Jag har fått TONVIS med hjälp från olika håll så det ska nog gå bra.
T.ex. har en helt främmande människa från frysen skickat alla låtar som dom kan via sms så att jag kan välja en av dem istället. Bara det. Jag älskar spontansnälla människor som inte kräver något i gengäld.

Håll tummarna för mig nu!

Nu måste jag fortsätta öva.

Tjah!

Road trip á la västkusten

Nu far vi snart iväg till andra sidan svea rike för att påbörja våra karriärer inom arbetslivet! Förväntningarna är skyhöga och varenda liten nerv på kroppen hoppar av iver att få komma iväg!
Eller njaa.. riktigt jävla eager är vi inte, men det kommer bli kul (och för er som inte vet vad det handlar om så ska vi nu då iväg till arbetsintervjun i Ramsvik. Se tidigare inlägg).

Vi har förberett med chips, vatten, låtsassnus (onico), kaffe på termos, badbyxor, ofödd syster (se yennie @ bdb) samt ett glatt humör, vilket är mer eller mindre självklart i en så pass oslagbar kvartett som vi är!

Fast först och främst måste vi äta frukost och duscha. Det tänkte jag göra nu.

Det jobbiga är att det är sjukt fint väder ute och vi ska åka bil hela dagen...
och jag har inte fått svar från Fryshuset än...

Slutkonsertsrep del 1 - DONE

Då har vi gått igenom de första 12 låtarna till slutkonserten! Det gick så jävla bra. Fyfan va vi är grymma. Det är helt sjukt.
Lärarna var alldeles till sig i trasorna. Det kommer bli en sjukt grym konsert! Be there, säger jag bara!

Igår fick jag även mitt brev från Rockmusiklinjen (Fryshuset) och dom meddelade att jag blivit kallad till provspelning, och DET är inte fy skam! Nog med att det är brist på basister, så är det ändå inte alla som får komma dit! Däremot så blev jag, pga eftersänd post hemmifrån Hälsingland, sen med inskickning av noter till låten jag ska spela, men jag hoppas att jag får komma ändå! Fast.. det finns ett till problem och det är att jag inte kommer hinna öva något på de fem låtbitarna dom skickat med, samt den jag ska välja, iom att jag åker på jobbintervju ute på västkusten imorgon till söndag. Jag ska till frysen på måndag morgon. Så det blir till att nörda ikväll och kanske i bilen imorgon (om jag inte får min önskan om flyttad tid beviljad).
Tråkigt om det skulle skita sig..

Synd även att resterande klass dragit till vallarna, som det heter, och dricker öl och spelar brännboll i den stekande värmen medans jag får sitta inne och nörda en massa jäkla låtar.. DET är tråkigt.

Just ja! Den där jobbintervjun är en ganska najs grej. Jobbet alltså, inte intervjun.
Det är värsta sommarstället där man får glida runt i sommarsolen och göra lite allt i allo samtidigt som man får spela musik på kvällarna och säkert avnjuta en maltdryck eller två i solnedgången då och då.
Låter helt ok för mig!

Nu blir det nördning av auditionlåtar..

Tjah!

Kärlek och fekalier

Jag och min älskade fru spelade lite badminton i solen idag. Det är väl sådant som kärlekspar gör när det är vår? Går ut i solnedgången och slår en boll till varandra berusade av kärlek och lycka. Det har väl alla sett på film?
Dock tror jag inte att det slutar på samma sätt som nu..
Efter en stunds spelande börjar Jenny gräva i backen med sitt racket. Hon säger något i stil med "Oj titta vilka stora bajsar!". Självklart var det lite bajs på backen och det tog genast all uppmärksamhet och spelet fick fick avbrytas. När hon fått upp lite på racketet och granskat klar det måste man ju prova att slå iväg det!
Nu står vi och spelar badminton med djurbajs. Det hamnar på verandan och då bestämmer vi oss för att sluta.
Inte så sjukt häpnansväckande, men det var ganska kul när man tänker efter på vad som hände egentligen.

I övrigt ska vi börja repa slutkonsertslåtar imorgon för första gången. Den gångna veckan har varit 90-tal Udda taktarter. Ganska roligt. Vi spelade Rapunzel av Dave Matthews Band och Just in case med.. ja vafan dom nu hette. Det var aldrig nån som lärde sig det. Rapunzel är ju hur som helst en jättebra låt! Den andra också för den delen, men Rapunzel är sjukt svår om inte annat. Ni kan ju lyssna på den och försöka spela den. Inte helt lätt. Iaf inte när man spelar den live. Till skivan var det iaf acceptabelt. Nog pratat om det, för fan..

Nu ska jag snart hem och börja skriva en låt. Jenny och jag ska nog åka rullskrillor till Technodromen! Det var inte igår man stog på ett par sånna! Tur att lasarettet ligger nära..

Raka, klippa, korta!

Nu är jag hemma i nypan igen! Dock inte i Technodromen, för där har jag bara varit in och vänt. Jag har varit hos Jenny sen jag kom hem igår! Det har varit lite mysigare än vad Technodromen hade att erbjuda.. jag hoppas att vi tre kan göra det lite mysigt när dom kommer hem imorgon så kanske man vill vara där iaf. Kommer man hemifrån plus att man sovit hos Jenny två nätter känns det inte så gött att sova där sen. Men nog skitsnackat om mitt hem! JAG ÄR ÄNDÅ KÄR I STÄLLET!
Dromen in my <3

Hur som helst har jag klippt mig ÄNNU en gång idag. Jenny har gått berserk med rakapparaten och saxen (jag tror hon går igenom svåra barndomsminnen och tar ut det på mitt hår..) så nu har jag nästan en liten sån där kort mohikanfrilla! Spännande! Blir säkert en till klippning nån gång. Det växer ändå så fort.

Imorgon börjar äntligen skolan igen. Det går fan inte en vecka innan man börjar sakna klassen och skolan. Nu ska vi sätta igång med de två sista projekten dessutom. Skriva egen låt + Slutkonsert!
Jag har ingen låt än, men jag har en idé.. måste bara prova den på basen först. Jenny fick prestationsångest när hon skulle visa sin idé för mig, men sen släppte det och nu är jag avis på hennes verk..

Jo ja men visst. Nu läre jag klä på mig lite på kröppen och försöka få ordning på mitt nya hår!

Tjaah


Fyra månader..

Idag är det exakt fyra månader sedan dagen jag tog tummen ur arslet och blev ihop med den mest fantastiska kvinnan i världen. Att vara löjligt nykär i 4 månader är ganska gött.
Det är många som undrar hur man kan ligga och gosa och pussas i en soffa flera timmar i sträck. Jag har inget bra svar på det. Det blir liksom aldrig tråkigt, bara. Som Willy Wonkas oändlighetskaramell. Jag kan titta in i dom där underbara ögonen i timmar och det känns lika mycket hela tiden. Varje dag.
Stort grattis (eller vad man säger) till oss på fyramånadersdagen!

Jag älskar dig, Jenny Ledenvik! <3


BÖX!

Jo tack. Igår var man ute på den sofistikerade innekrogen Tre Bockar.. eller böckarna eller böx eller ja.. nått jävla smeknamn. Hur som helst så blev det en ganska lyckad kväll. Det var ju ett tag sen man var där så det var ju kul på sätt och vis.. fast samtidigt känner jag att FAN va skönt att jag inte bor här längre. Det är en sjukt skön känsla.
Men men! Vi började och slutade kvällen hos min gamle klasskamrat Viktor Fagerlund. Han har alltid något busigt i bakfickan. Det jag mest av allt ville visa och berätta i det här inlägget är något som uppenbarade sig i morse när jag vaknade hemma hos Fagerlund.
Han hade en jävligt sjysst handduk:



Ja ni ser helt rätt. Det är en dräkt. Av handduk. Med LUVA! Fattar ni vad jävla praktiskt?! Det är liksom allt i ett samtidigt som man ser asball ut som snut! Det är kanske den mest ultimata uppfinning jag sett!
Vart får man tag i en sån? Hur mycket kostar den? Finns det fler modeller? Jag vill ha en!


På tala om dräkter så hade mina sofistikerade föräldrar detta på sig när dom skulle ut.
Om han inte var kort förut så..


Vi ber om ursäkt för den långa väntan

Är det inte lite lustigt hur otroligt stressade vi är idag? Det låter ju också som en klassisk samhällskritisk inledning, men jag tycker den passar bra nu. Jag vill nämligen ge ett bra exempel på hur jobbigt det kan vara att behöva vänta. Hur höga krav man har på att saker ska bli klara snabbt och smidigt. Hur jävla stressade alla är, med andra ord.
Den här rutan kom upp när jag installerade mitt mobila bredband förut.

Snacka om jobbigt..



Dom varnar en iaf så att man kan gå och koka kaffe eller jogga runt kvarteret eller kanske betala alla räkningar under tiden. Man vill ju inte sitta av flera sekunder av dötid vid datorn heller!
Hua!

Weather changes..

Mmmh! Lite tråkigt med väderskillnaderna mellan sörmland och norrland. Det visar sig ganska tydligt att det ligger några timmar nedåt i landet och vise verse. Innan jag åkte hem så stekte solen på den torra borstade asfalten och det fanns inte en snöflinga så långt ögan kunde se! Solbrillor och skinnpaj var det som gällde. Man behövde inte ens jacka egentligen. Vi spelade fotboll i solnedgången på vallarna i tröja och shorts. Syrran (som bor i skåne) hade till och med legat och solat i bikiniöverdel och spelat volleyboll samt konsumerat öl i den 20-gradiga solen.

Här hemma är det snö.. över hela gräsmattan. Typ två decimeter. Typ 9 grader. Typ gegga på byvägarna. Typ tråkigt.

Det känns ju lite jobbigt faktiskt. Det är det stora fördelen med att bo söderut!
Men.. Det finns ju nackdelar. Vintrarna är ju rätt blaskiga jämfört med hur det brukar vara här, så då blir man ju avis på dom här hemma. Fast jag tar hellre en lång sommar än en lång vinter!

Alejandro Fuentes om Lasse Berghagens ekonomi

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är fan något av det sjukaste jävla nånting över huvud taget någonsin. Som ni ser kan jag inte ens skriva riktiga meningar. Titta bara..


Ska hem nu.. hem

Först av allt vill jag bara säga: Tack för alla fina presenter och gratulationer! Min födelsedag var så jävla najs så jag vet inte vad.


För det andra så ska jag åka hem imorgon. Lovet nalkas äntligen och det omfamnas med varma känslor och hårt kramande armar. Jag ska nämligen åka hem och stanna där hela lovet den här gången! Lite tråkigt att min syster har lov veckan efter mig så vi hinner inte leka, men jag hoppas att mina andra vänner håller mig sysselsatt!
I denna stund håller jag och adam på att städa Technodromen. Det är ingen enkel uppgift! Diskhögen kan liknas vid.. ja.. en jävla hög med disk! Men demokratiska som vi är delade vi den på två. Nu är det adams tur. Jag ska laga mat.
Den sista informationen var föga intressant, jag håller med.

Det ska bli roligt att släpa på ungefär 4 veckors tvätt på vägen hem. Jag har missat två tvättar och dom kommer med två veckors mellanrum vardera. Inte så jävla roligt som man kan tycka. Annars är jag glad! Vi fick nämligen låtarna inför slutkonserten idag! Det kommer bli så jävla bra! Det vore dessutom så jäkla roligt om någon mer än mina föräldrar kom och tittade! 20 maj smäller det! Ta dig i kragen och kom dit! Vi är sjukt bra. Bättre än sex!

Jo justja! Liten rolig grej. Jenny vaknade av att jag försökte ta av henne trosorna.
Jag var vaken vid tillfället, men jag hade fortfarande drömmen jag drömde i huvudet så logiken fanns där fortfarande. Jag var nämligen i akt med att rädda världen. Helt sant. I drömmen så hade alla bestämmt att vid en viss tid på natten skulle man ingå en sexuell akt bakifrån med sin partner annars skulle utomjordlingar förstöra jorden. Vid tillfället kändes det mest jobbigt. Jag var trött som fan och klockan var jättesent, men jag måste ju rädda världen. Jenny fattade ingenting. Inte jag heller när jag väl "vaknade". Ganska sjukt. Jävligt roligt.
Jag hoppas du inte tog illa upp att jag berättade det här, älskling!  :D <3

Nu måste jag nog laga lite mat!

Tjah

RSS 2.0