Jävla horlådor

Detta står på mina flyttlådor. Jag undrar vem man ska ringa. Eller det kanske är något i stil med Per Svenskas inlägg om parkbänkknullaren?
svenskas.blogg.se

"Sex för hundra spänn"

Annonsera här.. or you will die in seven days



Nej det är inte The Grudge 3
Nej det är inte The Ring 3
Det är HT


Jag tycker att HT's annonsplatsreklamflicka (konstigt ord..) är lite läskig. Påminner hon inte lite om alla dom där japanska skräckfilmsflickorna? Bäst att annonsera.. :S

GB's nya spädbarnskampanj?



Igår åt min far och jag en lite fina middag med en god köttbit. Ett litet efterfirande till mitt körkort. När vi tillslut nådde efterrätten plockade min far fram detta glasspaket ur frysen. Vienetta (låter lite som en binda) vanilla. På håll lägger jag märke till en mycket märklig detalj när far skär upp efterrätten. Bilden på paketet ser ut som ett skivat spädbarnsskelett. Jag vet inte om det bara är min sjuka hjärna som ser det, men min far såg det också. Ser du det?
GB är sjuka..

Wine dampens my pain

Ja nu sitter jag här. Ensam i huset. Ett (av.. iaf 3) tomt glas vin på bordet och en dator framför mig. Snackar med två av mina blivande klasskamrater. En är "tämligen berusad" på telefon och en på MSN. Jag börjar bli JÄVLIGT sugen att flytta!
Ikväll hade jag tänkt göra något "sista gången innan jag flyttar" med nån kompis, men det blev jag själv med rödtjut och Lost vid datorn istället. Wiiiiiii...

Tack Mathilda för att du drog på bio och kollade in The Dark Knight.. jag tänkte ju att vi skulle sjunga Milk och käka ost hela natten.
Näe men serre. Jag är bara avis. Jag vill också se den..

Tack Olof för att du jobbar imorn och måste sova.
Näe men serre. Jag är bara avis. Jag vill också ha pengar..

Tack Christian för att du ska dra på.. vafan det nu va.
Serre.. jag är inte avis, men ändå.

Näe men nu är det kanske dags att gå och sova. Adam ska ringa igen, har han lovat så snällt, men sen är det nog tid att vila sig. Imorgon ska ju allting packas. Hela dagen kommer nog gå åt till att packa. Jag längtar redan.. :/

Godnatt

Med bilen full av flyttlådor

Idag har jag cruisat runt med min bortreste mors trogne (dock livsfarligt tröga) Hyundai. Det skulle kollas på billiga skinnjackor och hämtas flyttlådor från olika second-handställen. Jag körde som en gud och fyllde bilen med dessa tingest på nolltid. Vill ni få ärenden gjorda snabbt och smidigt så är det bara att ringa! Även om det handlar om bankstötar, likdumpning eller andra transporterjobb.
Bara några regler:

1. Jag tittar aldrig i paketen
2. Inga namn
3. Ändra aldrig på planen

Jag tar betalt i D-mark.
Half now and half when I get there.

Upp to the chimney top.. and down to the ground

Körkortsdagen blev en av mina underbaraste dagar.. ett tag. Sen kändes det inte lika viktigt längre. Det hamnade lite i bakgrunden. Försvann bakom väggen. Den mörka väggen som reste sig ur marken så snabbt att jag sprang in i den och nu inte riktigt vet vad jag ska ta mig till.

Men det är inte sånt min blogg ska handla om, så jag återkommer när jag har något roligt att skriva..

Ur vägen!



Nu kommer ni aldrig mer se mig springa omkring såhär om dagarna! För nu är det jag som har skaffat körkort!

SE OPP I BACKEN!


Jag kan vara lite mer detaljerad och berätta att det gick som smort hela körningen och han hade inga anmärkningar när vi va klara. Det va bara ett "ja det här va ju godkänt", sen fick jag ett A4 med allt jag behövde för att ge mig ut i trafiken. Jag är lite sådär omåttligt superlycklig, om ni undrar.

Jag är ej längre rädd för vatten. Mitt SIM-kort har anlänt!

Idag slog hoppets vingar över Norrhoga. Glädjens rus fyllde mina vener när jag öppnade brevlådan och fann ett brev från Halebop. I bevet låg mitt liv.
I mer än en vecka har jag varit okontaktbar samt oförmögen att kontakta andra. Det har fan i mej varit en svår tid, men nu är den över och jag tar gärna emot alla era frågor eller nyheter via min bärbara telefon!

För er som önskar samtal av lite mer vuxen karaktär och vill bidra till min magra ekonomi så kan ni nå mig på ett annat nummer. Ni hittar det på http://www.didyoucallthatfilthymotherfuckeragain.com.

Kort och gott vill jag säga:

Prisa teknologin!

Samt:

Hör av er!

Och:

Harmynta för hörselskadade!

För att vrida upp värmen



För att sätta ännu lite mer press på mig så tänkte jag bara meddela alla att imorgon har jag min uppkörning. Jag måste klara den, för sen flyttar jag ju! Inte tänkte jag köra upp i Nyköping iaf!
Jag vill nu endast att alla som känner för att stödja mig stoppar all trafik in och ut ur Hudiksvall samt jagar ut samtliga bilar som redan befinner sig där. På så vis slipper jag glömma högerregeln eller att backa in i nån dyr tysk jävla bil.


Bilden är förövrigt ett verk av min blivande klasskamrat samt rävgrytdelägare Christian Thörnlund-Johansson. Han skickade in den till 1000apor och dom publicerade den på Klaras blogg. Ganska fränt.

Flytta bort.. från Norrhoga?

På måndag lämnar jag mitt kära barndomshem. Då drar jag till Nyköping och flyttar in med två sköna snubbar men som jag aldrig träffat. Helt insane. Men jag gillar det!

Det känns lite skumt nu när det börjar dra ihop sig. Man har köpt micro, kollat på nytt skrivbord och stolar, betalat första hyran..
Ska jag verkligen lämna detta paradis på jorden? Denna dunge av frid och skönhet, bland världens alla skrymslen, och sticka till stan? Tydligen.

Sanningen är faktiskt den att jag längat ihjäl mig tills jag ska flytta. Det kommer bli en milstolpe i mitt liv. Så mycket nya människor och nya upplevelser och, ja.. det kommer bli så underbart!
Sen att jag kommer närmare mitt gostroll till flickvän är ju inte direkt ett minus!

Jag ser ett av mina bästa år framför mig.


Tre delar köksapparatur

Nu har man varit in till stan och köpt sig en micro, en brödrost och en kaffebryggare.
Änte ja som ä utflyttarn, ä?


"Jag äger min egen micro, brödrost och kaffebryggare. Kom inte och mucka med mig!"

"Behöver du rosta ett bröd? Det går fint! Du kan få låna min brödrost!"

"Din mat ser lite kall ut.. du kanske behöver värma den på elektronisk väg? Släng in den i micron vetta ja. Ja det är lugnt, den är min!"

Lite meningar jag kanske kommer att säga i framtiden. Lika bra att öva lite..

Så nära..

Nu är det inte långt kvar, gott folk, tills jag åter är kontaktbar! I en hel vecka har jag varit utan mobiljävel. Det är helt jävla sjuk.
    Jag har nu en mobil i min ägo men dock inget SIM-kort. Det hänger nu på hur raska i benen personalen på Halebop är. Dom ska skicka ett nytt SIM-kort samt min PUK-kod (höhö.. PUK.. låter som KUK..) så att jag får mitt gamla nummer, men det vet man väl aldrig hur lång tid det kan ta. Det är väl nån finnig jävla pubertalräka, som inte börjat skolan än pga sin allvarliga ADHD, som tar hand om sånt här.
Giv mig styrka..

Kom inte och säg att det inte händer nått i mitt liv

Idag tänkte jag citera Eva Dahlgren här i bloggen, men jag ändrade mig.

Kjell out med Kjell

Den fagra Jenny Tapper har idag visat mig en av YouTubes skönaste karaktärer. Nämligen Kjell. Arbetslös, travtippande och ensam. Åtta avsnitt av kvalité. Högst rekomenderat!

http://www.youtube.com/watch?v=Y90t5MFHtiE

Festivalsjukan har slagit till igen



JAG ÄR SÅ JÄVLA SJUK!

Jag vaknade i morse av att jag inte vaknade. Sen när jag vaknade ville jag inte vakna. Jag är sjuk.
Nu hoppas jag bara att jag frisknar till tills allt händer. Denna helg tänkte jag hinna med (om det blir av) två kräftskivor, en spelning och en get-together (måndag). Med en jävla osis håller det i sig tills jag ska ta körkort.
Puppa..

Klimakteriet kommer tidigt i år

Hört på Hamncafé idag vid lunchtid. Samtalet gäller mannens pojk (ungefär 9 år) och hans träningstider:

"
Ja det är ju inte klokt hur dom pressar ungarna! Sen kommer ju klimakteriet för dom nu också och då händer det ju en massa.. eller fan.. klimakteriet.. det där för pöjkar i den där åldern menar jag."

Hans fru har nog satt spår i själen på den stackarn.

Hemma från Sziget Festival!



Nu, kära läsare och läserskor, har jag återvänt från syndernas ö i Budapest.. Sziget Festival. Med alla lemmar på plats, även om en var nära att BITAS av, och hälsan i behåll sitter jag nu här i mitt rum och tänker tillbaka på en tid av fest, öl, en halv miljon människor, irländare, wet t-shirt competition, mer öl samt konstant oljud/ljuv musik. Jag älskade det.

Jag bör dock meddela er alla att jag tappade mobilen sista natten (17:e-18:e) och har inte sett några, om skickade, meddelanden sedan dess. Ska försöka få tag i en ny snarast, men tills dess är jag socialt förlamad. MSN eller hemtelefonen får duga.

Jag har inga bilder själv från festivalen, dels pga tappad mobil men dels för att jag inte har något kamera, men det går att kika på sånt på bilddagboken. Kolla in DenimBoy och Klangen så finns det en hel del där!


Bilden valde jag med omsorg. Den besrkriver ganska fint vad denna god forsaken island hade att erbjuda.

Det krävs två dyngraka för att döda

Nu är det äntligen dags! Som vi alla har väntat!

Imorgon kl 10.00 går bussen mot sthlm. Vi åker sen därifrån till Arlanda och med luftburet till Budapest! Det kommer bli så jävla roligt.

För er som inte har förstått nånting av något alls så åker jag på festival mellan 10:e och 19:e.

Igår var jag även förövrigt på fest med en massa gamla klasskompisar! Det va riktigt kul! Dock fuckade det sig lite med skjuts hem och så, men jag löste det via min gode kamrat Fredrik Jansson. Vi yrade omkring rätt länge i sökande av.. vad det nu va. Säkert en efterfest. Jag letade sovplats. Vi sket i allt och stack hem till Jansson och spelade Shaolin Monks. Bossen med två svärd hade inte en chans trots våra kraftigt bedövade sinnen.

Nu ska jag till att packa och försöka ordna skjuts till stan till imorgon.

Nu märkte jag förresten att min skrivbordsstol är utbytt. Det va ju syrrans och den tog hon med sig.

Hur som helst så kommer bloggandet att upphöra tills jag återkommer till hemmets varma sköte.
Lite avföring börjar åla sig förbi tarmarnas strama gångar och jag känner att ett toabesök är på sin plats.

Tack för mig. Hej då!

PS. Skickar ni en massa meddelanden eller ringer så kanske jag inte är sådär jättepigg på att svara alla gånger. Blir dyrt då.

Status check

Nu tänkte jag bara gå igenom läget för Herr Johan Sund. Det är mycket som händer nu.
Jag lägger upp det som en lista så får vi se vad tok må visa sig.

1. Idag är det förberedelsedags för Sziget Festival. Min familj åker bort imorgon så jag måste ha allt klart för mig innan dom åker. Packa lite och så. Se om det måste inhandlas något.

2. Idag är det även klassfest i Idenor! Eller egentligen inte, för det är en massa andra imbeciller där som ska vara med, men ändå. Många från klassen kommer att vara där som jag förmodligen inte kommer att träffa förrän om en ringa evighet.

3. SZIGET FESTIVAL! Nu är vi alltså framme vid söndagen. Från Söndag fram till nästa Tisdag, alltså 19:e, befinner jag mig i Budapest. Mycket nöje.

5. Försöka lösa div. ting inför kommande flytt. Vi måste ju planera vem som ska ta med vad. Man vill ju inte ha 3 stekpannor och 16 tallrikar på 3 personer.

6. Körkort. Har dubbla körlektioner 20:e och 21:a, en lektion 27:e och en 28:e, alldeles före uppkörningen. Det blir inte så humörshöjande. Framförallt om jag inte klarar uppkörningen.

7. Flytta. Med lite tur får vi flytta in på torsdagen sista veckan i augusti. Med lite otur får vi flytta in första skoldagen. Vi håller tummarna för torsdagen. Själv flyttar jag in (om det går) 29:e eller 30:e. Hänger ni med i alla datum?

9. Börja på folkhögskolan!

Ganska intressant. Jag är faktiskt en UPPTAGEN man! Det trodde jag aldrig om mig själv.

Det blir visst inte alltid som man tänkt sig

Visst kan man hitta en tjuga under madrassen när man egentligen kanske sökte en tappad godis, eller hitta bilnycklarna när man nödslaktar hunden.. men det här är nog höjden av lycka:


Det låter så lätt

Jag satt och läste en tidning när jag tog min morgontur på toaletten.

Kalle Anka & Co får allt att verka så enkelt.. dom har nog aldrig varit på krogen.



Typiskt tyskar

När jag såg den här rubriken tänkte jag bara "Ja.. vad skulle dom annars göra, dom där jävla tyskarna.."


Star Wars Episod II1/2?



Min själ har fått ett sår. En ärrbildning som kommer att plåga mitt sinne för all framtid. George Lucas har vänt sina fans ryggen. Jag har väldigt svårta att förlåta honom för det här. Fuck you, George.

Jag hoppas att alla ni läsare har lagt märke till detta satans verk, för det kan vara det värsta som har hänt sen.. sen.. The Mask 2! Det jag gråter över är förstås den nya Star Wars-filmen "The Clone Wars" som nu är bioaktuell.
    Nått jävla smartskaft, jag hoppas att det inte var min kära George Lucas, kom på att man nu skall göra en (dåligt) animerad uppföljare på Star Wars episod II. Varför då?

Jag hoppas att ingen av er tänker gå och se det här och sponsra denna oäktings framfart!

Detta får mig faktiskt att må dåligt..

And the award goes to..



Jag går över till Olof vid tolvtiden med min bärbara hårddisk för att jag tänkte att vi kunde se på film. Det första som händer är att jag får detta diplom. Det känndes bra. Jag har förtjänat det i många år men nu, i år, var det äntligen min tur!

Över lite stekt svamp..

Igår kväll besökte jag min kära granne Olof. Jag brukar gå över dit ibland och ta en god vattenpipa och diskutera aktuella problem eller händelser.
Numera har även hans bedårande (men kanske en aning kortbenta) flickvän Anna börjat delta. I och med att dom har en relation och spenderar en hel del tid med varandra var ju denna händelse oundviklig. Informationen om att Anna var med var kanske till och med onödigt iom att detta inlägg inte har någonting med det att göra. Det kanske är kul för henne att bli nämnd i alla fall.

Det jag tänkte berätta var att efter vår trevliga stund ute i trädgårdsmöblerna med pipan kom olof med ett strålande erbjudande:

"Hörrö Johan.. jag har köpt kantareller idag. Jag tänkte att vi kunde steka dom ikväll. Äta dom på hårdbröd."

Vilket sinne för trivsel den mannen har.

Ta och bjud din granne på lite stekt svamp för fan.

Första plats på artisttopplistan? Fett..

Härmed vill jag bara meddela att Tre Ögon I Bäcken har nått första plats på Jamma Communitys topplista över alla deras artister. Vi tog även första plats på låttopplistan med Snabelsnoken. Majoriteten tyckte att vi var det bästa bandet på sidan. Det är ett gäng. Vi fick 15 artistmegafoner att använda när vi vill.

Inte så pjåkigt..

Nu ligger vi på andra plats, men det är inte fy skam det heller.

Vi kanske är så jävla bra?..

Telefonservice my ass

Bröder och systrar. Får jag ställa en fråga?
Jag undrar nämligen följande:
Finns det någon som faktiskt uppskattar telefonsvarare som leder dig rätt via 1000 knapptryck?

Förtsår du vad jag menar?
Låt mig förklara närmare:

Jag ringde idag till CSN för att få lite mer detaljerad information angående inackorderingstillägg. Självklart har även dom den där inspelade vänliga kvinnorösten som ställer 1000 frågor med dubbelts så många alternativ innan man får kontakt med en mänsklig varelse. Under den här tiden har man ju då även 1000 tillfällen att göra fel och måste lägga på och börja om igen. Inte nog med det så ska man, när alla val är valda , sitta i telefonkö i tolv veckor också! 
Det måste finnas ett bättre sätt! Vi har tonvis med arbetslösa knegarhungriga ungdomar som söker jobb! GE DOM EN TELEFONTJÄNST SÅ JAG SLIPPER HA IHJÄL NÅGON AV RENT RASERI!

Dagens i-landsproblem, antar jag...

Big Jims konstant plågade yttre får symbolisera min trötthet på moderniteten

Make like the trees.. and leave us



Det en gång så sprudlande äppelträd som förgyllt vår trädgård, med såväl grönska som fågelungar, har nu lämnat oss. Det var inte blåstens förrädiska grepp som slet rötterna ur marken. Det var inte någon ligist från grannbyn som spelat oss ett lumpet spratt. Det bara lade sig ned och dog.
    År av inneboende fåglar och tung frukt blev för mycket för vårat träd och det bara gav upp.
Du kommer att saknas.. av fåglarna. För min del så kommer jag numera slippa utöva omöjlig akrobatisk konst för att klippa gräshelvetet runt din jävla stamfitta.

Kram på dig, trädet! <3

Eureka!



Dagen är kommen! Släng bort alla segdruckna vinflaskor! Glöm förspilld tid med familj och vänner eller tröttsamma solnedgångar på stranden! RÖDTJUTET FINNS SNART PÅ PILLER!

Danmark orkade inte mer och sade "STOPP". Aldrig mer ska vi behöva tvinga i oss en hel flaska vätska för att bli full. Låt oss tillverka ett piller som sköter det åt oss!

Länge leve vetenskapen!

De tre evangelisterna.. och Sören

Denna morgon blev som vanligt en väldigt sen morgon. Närmare bestämt runt 12-snåret. Det är så jobbigt att kliva upp då för halva dagen har liksom försvunnit.. fast samtidigt så underbart att det lika gärna kunde ha varit kl 05.30 när syrran kliver upp! Arbetslöshet for the win.
I alla fall så kliver jag sömnigt upp ur sängen och hör samtidigt från mina båda öppna fönster (alla vet vi ju hur värmeböljan sakta men säkert tar kol på oss) hur min far svänger ut från grådsplanen med bilen.

När siste man lämnar huset är det dess husliga plikt att lämna en lapp på köksbordet där information om var alla familjemedlemmar befinner sig. Detta för att underlätta svåra frågor på hemtelefonen för den sjusovande sonen. Idag var det pappas tur.

Jag kommer ner och sätter mig på en stol samtidigt som jag sträcker mig efter lappen.
(Jag känner nu att det här börjar bli lite väl förstorat, så ha inte för höga förväntningar på vad som kommer att förtäljas om vad lappen talade om!). Överst så står det den vanliga informationen såklart, men lite längre ner står det en liten rolig notis (Det bör noteras att det tidigare har det nämnts en viss Sören Fagerlund):

"På tal om Sören så känner Kristofer Sundman en präst vars ungar heter: Matteus, Marcus, Lucas... och Sören!"

Detta fann jag mycket lustigt. Om prästen nu ska döpa ungarna efter evangelisterna och dessutom faktiskt får fyra söner.. varför, i hela fridens namn, döper han sista pöjkjäveln till Sören?! Jag kan bara inte förstå det. Han har ju alla möjligheter i världen att fullfölja sin dröm att få ha de fyra evangelisterna i familjen, men sen sabbar han det hela med ett så bögigt namn som Sören!
The lord works in mysterious ways..

RSS 2.0