Quarantine

Det blev rysarkväll ikväll. Sista kvällen hemma på lovet. Min granne, hans tjej och min syster satte oss (efter mycket om och men och trixande med kablar. Vi försökte få bild från datorn till tv:n men det var fel kablar och.. ja. Skitsamma) i soffan runt syrrans laptop. Olof (grannen) hade "lånat en film från internet" som heter Quarantine. Det är en amerikansk re-make på den spanska rysaren "Rec". Sjukt läbbig. Min puls gick i hastighet med en trimmad metronom mestadels. Jag burkar inte jaga upp mig så mycket för skräckisar, men den här var så jäkla välgjord så den fångade mig direkt!

Kort sammanfattat handlar den om ett tv-team som följer ett gäng brandmän i arbete. Dom blir kallade till ett hus där de boende hört ett skrik från en tant på övervåningen och trodde att hon varit med om en olycka. Väl på plats märker dom att det är något fel på henne..

För att ge en hint kan jag säga att den är som en blandning av "28 dagar senare" och "Cloverfield". You do the math.

Nu är jag ganska uppjagad och hoppas det inte blir några problem att sova inatt. Jag ska faktiskt tillbaka till Nyköping imorgon. Tråkigt när man kommer hem vid 20-snåret och bara vill sova. Det är ju helg och jag har en sjukt het tjej som väntar på mig.
Du som läsare är avundsjuk på mig.

Godnatt.


Något kvinnor aldrig kan förstå..

Min syster läste precis min lilla bloggteaser och kom med kommentaren:
"Kissa på andras bajs? Det låter som något bara karlar gör.. Jag tror aldrig jag har kissat på någons bajs.."

Jag märker att det som komma skall mest riktar sig mot kvinnor. En hemlighet, som kanske inte ens vi tänker på, som kvinnor aldrig i vanliga fall får reda på. Något bara vi män vet om.. Fast kanske inte ens det. Vi vet men tänker inte på det. Det är ganska sjukt bara det. Vi tänker inte ens på att vi kissar på andras bajs ibland.

Nu är ni nyfikna i en strutjävel va?


Tell all your girl friends..

Bloggteaser

Nu tänkte jag bara göra er uppmärksammade på en kommande sensation. Jag har nämligen tänkt göra det ultimata blogginlägget. Där ska jag fördjupa mig i det mest oförklarliga men ändå så alldagliga fenomen som alla karlar/män/pojkar/gubbar har gjort, fortfarande gör och kommer att göra. Det är inget man pratar om. Det är inget någon ens tänker på.
En god gärning, om man vill. En sjuk tvångstanke för andra.
Men det sakliga är fortfarande detsamma.
Jag talar såklart om att kissa på andras bajs.
Nu vill jag inte att du som läser skall tro att jag försöker vara rolig för att jag skriver "kiss" och "bajs" och "andras" (som låter som Anders.. hua!). Utan för mig är det minst lika intressant som roligt! Håller du inte med kan du äta mitt bajs.

En djupgående analys om detta kommer inom en framtid jag ej kan förutse hurvida den kommer bli snar eller fjärran, dock vet jag att det kommer att ske.
Med denna vetskap hoppas jag möjligt vis kunna rädda mitt bloggarskinn som börjar bli tunnt och skrovligt pga tämligen tråkiga och allt mer sällsynta inlägg. Jag måste fan skärpa mig helt enkelt.
.. fast mycket av det beror på att min telefonsladd är borta...

Nu ska jag fan äta pannkakor till frukost.

"100g sirap motsvarar ett genomsnittligt samlag"

Då var man hemma igen. I Norrhoga. Smaka bara på ortsnamnet. Här händer det grejer!
Snön ligger vit på taken. Endast Big Jim.. sover.

Det är sjuk snöskillnad här jämfört med Nyköping. Här är det säkert två decimeter snö. Det är lite mysigt faktiskt. Jag hade gärna visat en bild men jag har tappat bort min jäkla sladd till mobilen. Jag har SÅÅ mycket bilder jag tänkt lägga upp här på bloggen. Så mycket kul. Så mycket häftigt. Men tyvär.

Vi har precis avslutat en klassisk familjemiddag á la Sund med vin och god mat. Efterrätten blev de oslagbara stekta bananerna med glass och sirap. Sen börjar vi diskutera diverse konstiga saker. Alltid ganska intressanta saker, men inte alltid så vettiga. Det spårar oftast ur och sen blir mamma trött på alla kopplingar till sex. Det är mysigt med familjen, som nu råkar sitta nere och väntar på mig. Vi ska väl fortsätta vårat pluttiga familjegullidyllande. Vi är så lyckliga. Har jag berättat att vi brukar sitta vid öppnaspisen och hitta på historier och kramas?
Jag hoppas inte det.. för det gör vi inte.

Nu drar jag. Jag vill se "24 - Redemption".

Tjah

The tits of Södertälje

Böööh! Nu var det sådär länge sen jag skrev något igen. Förlååååt då.

Idag har jag iaf varit på äventyr med min fagra fru af Ledenvik!
Vi tog lite sjuka droger och kom på den helt kosmiskt sjuka idén att åka till Södertälje. Där skulle vi besöka Tom Tits Experiment. Det är typ tekniska muséet möter Universeum. Man går runt i en stor byggnad på fyra våningar där man leker och tittar på olika roliga uppfinningar och annat tok. Jag har inga bra exempel på vad man kan göra där för det blir för invecklat att förklara. Mycket konstiga saker. Dock ganska mysigt att gå runt där och prova en massa konstiga saker. Kanske inte HELT värt 165 spänn inträde, men det var ju iaf ett litet äventyr med frugan!

Ikväll har vi kom vi på på ännu en helt galen idé och hyrde en film. Vi är ett bra galet par. The Excorsist fick det bli. Lite chips blev det också.

Jag tror jag gjorde någon väldigt glad alldeles nyss.. En tämligen enkel gest fast med äkta känslor och sanna ord kan man göra mer för någon än man tror. Menar man det bara så märks det.
Keep that feeling.


Nu blir det mys med film och götta!
Tjah


The burning steel of fire in the tower of sacred kings and dragons and..

Nu är reggae-veckan i full gång. Baktakterna gungar i hela huset. Samhällskritiska texter fyller luftrummet. Hade det inte varit för den strikta drogpolicyn på skolan hade lokalerna bolmat av exotiska rökmoln samt diffusa pipsamlingar på borden. Hade jag bara haft riktigt tjocka dreadlocks och mustasch så..

Ikväll har jag tittat på episka Hammerfall-videos. Om man slår upp ordet "episk" i ordboken är det en bild på Hammerfall. Jag menar.. Män i rustning med hammare ridandes på en grip i akt att bekämpa ondskan kan väl inte bli mer EPIC?! Det är förtjusande. Nu är inte jag något Hammerfall-fan, men vill man ha epik utan gränser bör man kolla in dom på youtube. Det är så man gråter! Vilka texter sen!

"Ride through the valley in thunder and rain the battle is raging, redeem this domain The Castle of Eden lies silent above darkness surrounded us, away we must go"

The words of the sacred master of mighty power of the fire in realm Sangthoria.. etc. etc..

Ja det är bra roligt.

På lover nu nästa vecka tänkte jag stanna här mestadels av tiden. Åker hem ons-fre för att leka med Christian och syrran.. kanske äta någon slags familjemysmiddag också. Det var ett tag sen. Så vill nån hinna med ett nyp får denne vara på hugget!

Imorgon ska det repas ännu mer.. och dagen därpå.. och nästa dag. Lite vanlig hederlig sömn bör göra det möjligt så jag kryper nog till kojs nu. Godnatt.


(PS. Vi har avslutningskonsert den 20 maj här i Nyköping om någon, mot all förmodan, skulle vara intresserad att komma hit och titta. Det kommer bli EPISKT! DS.)

Fredagsmys med varvulvan

Äntligen en vanlig jävla fredagskväll. Det är så värt det att bara bunkra upp med alla sorters chips och ostkrokar framför tv:n en föräldralös kväll med sin flickvän. Då känner man att man inte behöver dänga hjärncellerna i småbitar varje helg. Godis och hyrfilm är underskattat. Nu låter det kanske som att jag har gått och blivit världens jävla toffel som slutat umgås med mina vänner och bara är med Jenny, men så är inte fallet! Jag tog bara en kväll ledigt från allt studentsupande och det var så jävla värt det!
Inte nog med det så hyrde vi en film om en penisätande fitta. Den hade tänder och bidrog till snopphuggarscener jag helst vill glömma. Dock en rätt bra film. Lite annorlunda. "Teeth" hette den.
Idag har jag inte heller gjort mycket mer än att gosa och slappa och mysa och pussas och tagit det lugnt. Vi har prov i studioteori på måndag. Vi ska repa reggaeprojektlåtar imorgon samt hela kommande vecka. Ikväll ska jag nog sänka en maltdryck eller tre. Linus frestade mig.

Mjo ja. Nu är jag hemma och ska lära mig lite låtar för att få ett bättre samvete. Chrissey är sjuk och ensam här hemma. Han sitter och beklagar sig över sin övergivenhet och vill leka. Vi kanske kan supa till här. Yeah.

Nu vet ni iaf att jag inte slutat blogga.

PS. När jag skrev "Varvulvan" menade jag såklart filmen och inte Jenny..  DS.

Peace

Tjah va..

RSS 2.0