Om man fixar och trixar får även den fattige knulla

I morse klev jag upp kl 8 för att ringa hälsocentralen. Mitt högra öra var fortfarande igentäppt med en buse till vaxpropp. Efter några samtal fick jag en tid hos distriktsköterskan och for iväg med min förstående fader.
En tio minuters undersökning och konstaterande senare var vi in på apoteket och köpte lite revaxör och fetvadd (farsan bjukkade. Sjysst va?).

När vi senare kommit hem slängde jag fram huvudet på köksbordet framför syrran som precis börjat äta sin frukost. Farsan doppar på och jag lägger mig med en fet fetvaddsbit i örat framför tv:n och kikar på Pulp Fiction. När det börjar bli dags (30 min senare) sätter jag mig på en stol ute på gården och min välutbildade fader börjar spruta mig i örat.
Ja, det låter ju kanske lite väl intimt, men det ska borde det ju inte göra för en vanlig människa, för det handlade ju faktiskt om varmvatten i en spritzel, eller hur det stavas... sån som man har när man sprutar grädde på tårtan och sånt.

Första laddningen tog bara bort ett litet lager, men andra gjorde susen och nu hör jag som en prins igen! Min far är en väldigt uppfinningsrik och kreativ sådan och hade det inte varit för hans hemmagjorda revaxörspruta hade jag fortfarande suttit hemma och hojtat "VA?!" så fort någon yttrade sig i min närhet.

För er som nu vill gå på bio och se The Dark Knight med mig kan gärna slå en signal, för nu kan jag höra igen!

Rödryggad, döv, halt och deprimerad

Kära bloggläsare.
Jag vill härmed meddela att jag ligger on the brink of destruction. Det känns lite som att jag får någon from av bestraffning för något jag gjort.. någon gång. Allt bara skiter till sig väldigt snabbt för mig.
Egentligen ska man ju inte klaga på "småsaker", men i mitt fall så känns dessa "småsaker" som några extra kilon på min ryggsäck.

1. För det första så har jag ju min största sten som tynger mig mest. Kärleksproblem. No further details.

2. För det andra så har jag brännt ryggen ganska rejält på stranden igår och har problem att ligga på rygg. (skönt om nätterna..)

3. För det tredje har min högerfot börjat ömma som själva lucifer efter en 3 timmar lång spelning igårnatt. Det tar hårt på en missbildad stackare som mig själv.

4. För det fjärde så är jag numera döv på höger öra. En kombination av vatten och vax har blidat någon form av propp i örat som ger samma effekt som ett finger som försöker hålla oljud borta. Fast konstant.. och utan finger.

Kanske inte topp 4 - problem som världen måste ta i tu med, men det är ganska tråkigt att genomlida.

Skitliv.

Hasselas egna glidmedel?

Min far och mor är ute på gården och rensar ut skräp från logen. För bara en liten stund sedan säger mamma att jag ska gå ut och fråga pappa vad han hittade för intressant föremål där bland bråtet (jag kan meddela att det här var alldeles efter att jag visat mamma min nya tokiga tidningsrubrik).

"Hahaha! Ja men du Johan. På tala om det. Gå ut och fråga pappa vad han hittade bland skräpet.."

Detta är vad som visades upp.



Det kan vara någon sorts Hasselaisk glidmedelsprodukt från Mäskdynastin.

Lustigkurrar på HT

Jag är en man som har enkla behov. Jag samlar (i en ganska liten skala, men den finns där) på roliga tidningsrubriker i min plånbok. Stor lycka fyller mig när jag finner något att lägga i samlingen och nu har den blivit en rubrik större. Mitt i all bedrövelse brast jag denna morgon ut i ett ensamt men högljudt skratt när jag nådde sista sidorna i tidningen.
Nu hoppas jag att det inte bara var jag som lade märke till denna ordlek som visade sig på programsidorna i slutet. En stor rubrik som döljer ett förbisett misstag, eller kanske ett spratt från redaktionen, eller kanske även bara en tillfällighet som inte alls va meningen från något håll (fniss).

Får jag be att presentera dagens tidningsrubrik (den är inte avklippt och förkortad. Som ni ser den, så såg den ut):


Det är tråkigt när det är sämst




Goddagens, mina nya kära bloggläsare.

Bilden jag laddat upp beskriver ganska tydligt hur jag skulle vilja placera kroppen i några dagar framöver. Dock är bord ganska obekväma så jag väljer nog hellre sängen.
Jag är, som sagt i tidigare inlägg, på ett väldigt tråkigt humör dessa dagar och kommer förmodligen inte vara så party som alla önskar att jag vore.

Som om inte det vore nog så börjar jag även mitt gamla snusberoende komma tillbaka från ingenstans. Några få intensiva återfall har jag väl fått förr två tre gånger, men nu sträcker det sig över en längre period. Jag misstänker ett samband med min nuvarande deppiga insida.

En tråkig start på mitt bloggande, men jag lovar att det kommer bli andra bullar senare i tiden! Så ge inte upp! Apan den Onde skall häpna!

Förbannade jävla fotgängarjävlar

Hej. Jag heter Apan den Onde och jag vill härmed föreslå en ny lag.

Alla fotgängare i trafiken skall från och med idag förvisas från landet
för att aldrig mer återvända.
Undantag kan vidtagas om fotgängaren direkt just nu köper en bil
eller börjar uppföra sig

Som ni säkert förstår har jag varit ute och kört.. ja ok ÖVNINGSKÖRT med min far idag på hudiksvalls glada gator. Min första manliga förebild i livet delar min uppfattning om dessa invalida idioter som helt plötsligt kan, med en barnvagn i spetsen, rusa mitt ut i vägen bara för att dom har företräda. Zebralagen my ass.
Ja, ok. Dom har rätt till det. Frågan är om dom har rätt till att pissa ner oss vanliga bilförares humör genom att kasta sig ut i vägen från ingenstans bakom ett hörn med lille gråtande Oskar i barnvagnen?

Näe. Döda alla som spatserar i trafiken.



I övrigt vill jag bara meddela att jag är på ganska tråkigt humör i övrig nu dessa dagar. Ett ganska kasst tillfälle att starta en blogg, men wtf.. känslorna står i fokus och det är väl det som gör en text till en bra text!

Over & Out

Morgonen då världen höll andan



Mina damer och herrar. Mörkhyade och gula (även vita).
Nu har den dagen ni väntat på i så många år äntligen anlänt. Era kalendrar lyser rött av markeringspennans uppspelta cirkel över just detta datum i era liv som skall förändra och forma. Dagen då Johan Sund skapade sin blogg.

Jag må vara en således medelklassig författare, men jag lovar att jag skall endast fylla denna blogg med text av värde. Jag må vara usel på att stå ut med orken att genomföra något, men jag lovar att jag skall åtminståne försöka hålla denna blogg vid liv och aktivitet i alla fall någon gång i veckan.

Apan den onde lever för mystiken och det oförklarliga i vardagen. Jag kommer att granska de fleromättade fetterna (är de verkligen ett flertal könsorgan vars magar ännu icke är tillfredställda?), undersöka om mesost verkligen är för töntar samt kolla så att du inte tallar på mig när jag sover.

Med några korta ord kan jag meddela att denna sida av fullkomlig apighet kommer att förändra ditt sätt att se på självriktat sodomi.

Eller.. äh. Jag vet inte. Följ mig på denna resa så får du se..

RSS 2.0