THE BIG 20

Idag blev jag 20 år gammal!

Det är värt ett litet grattis! Eller iaf för er som inte önskat något i tidigare inlägg.. om ni inte vill säga grattis igen då förstås!
Mina Technodromvänner firade mig i söndags med en helt sjukt fantastisk tårta!
Jag vet inte om jag ska publicera bilden på den.. den kan misstolkas eller kanske till och med förarga vissa läsare. Ni som känner mig eller mina hyreskompanjoner får antingen fråga om en bild eller fantisera själva!

I övrigt har hela den här dagen varit fantastisk! Det är inte bara det att jag faktiskt fyller 20 år, utan hela dagen blev otroligt bra! Dels så blev jag ju såklart grattad av alla jag känner här i nypan. Redan på morgonen så kommer Jenny och hennes mamma och pappa in och sjunger för mig innan dom åkte på jobbet. Det hade jag inte räknat med! Sen fick jag ju en massa presenter av dom också!
Istället för en pryl så fick jag 300 spänn av hennes otroligt snälla föräldrar. Av Jenny fick jag, kanske den bästa present jag fått nån gång.. nämligen
DEN HÄR!:



Och för er som inte ved vad en sådan plånbok innebär eller vad den har att göra med nånting förtjänar inte ens en förklaring. Jag blev hur glad som helst och har visat den för alla!

Sen fick jag även lite saker på posten från mina egna föräldrar. Då blev det ett wokjärn, en tröja med ett gäspande lejon samt ett axelband i läder till basen! Mycket nöje!
Min otroligt snälla farmor och farfar har även bjudit till med en slant också.. får se hur mycket det blev sen!

Den här kvällen har dessutom spenderats med min kära, fagra, heta, bästa, underbaraste fru på en fancy restaurang! Farsan förde nämligen över en anselig summa på Jennys konto till finmiddag, som en extra present. Det blev sjukt mysigt och gott och gah!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen av välmående!

Jag har faktiskt varit på systemet idag också! Det var coolt. Första inköpet blev en flarra Aurora till ikväll.. eller imorgon.. får se vad klockan blir. Jag är bara hemma för att blogga lite nu, sen ska vi till Jenny och gosa sönder varandra. Jaaaaa men vafan kalla mig bög då. Can't help it.

So fuck off, alla ensamma och avundsjuka människor! Nu ska jag dra och hångla med min älskade!

Peace!

19 going 20

Ja då var det dags för mig att fylla 20 också. Fast inte idag. På tisdag. Men det tänkte kanske firas nånting idag! Det blev en del fest i förrgår också, men då var det Linus som fick äran. Jag hoppas att folk är pigga idag också..

Det kom världens största paket på posten till mig igår! Mor och far har skickat sin present till mig och jag håller på att dö av nyfikenhet! Tungt är det också! Inte jättetungt, men inte kläder-lätt heller!

Idag blir det låtskrivande för hela slanten. Vi har ett projekt nu som går ut på att grupper om 4 ska skriva en låt som kanske ska spelas på slutkonserten. Vi ska även själva skriva en låt som ska spelas in.
Plats och tid för skapandets källa:
13.37 @ Technordromen

Fast jag vet inte när vi ska träffasa egentligen. Det läre bli typ då iaf.

Nu börjar jag bli lite ledsen på alla som inte läser min blogg längre.. det är tråkigt. Jag hade kanske 8 läsare igår. Vad har hänt? Är det för att jag skriver för sällan?
Jag kan dansa också..


Tjah

Faddegalan

Igår blev det en mysdag med Benny för hela slanten. Det var bra nog gött, kan jag lövare kar! Vi fick till och med vara ensamma hemma hos Jenny. Vi lagade mat och såg på film och skrev.. ansökningsblanketter. Det låter kanske inte så kul, men det visar ju även hur duktiga vi faktiskt är.
Famåt kvällen blev det en krogrunda på Tellus med grabbarna. Jag hade kunnat stanna hemma med min älskade fru också, men jag, lite dumdristig som jag är, valde att dra ut på galej. Det hade nog varit smartast att stanna hemma. Inte för att det inte var roligt, men det är inte lika kul att stå på ett dansgolv omgiven av kåta skakande singelkroppar när man är så sjukt upptagen som jag är. Vi hade iaf roligt Adam, Erik, Dr. P (Pontus) och jag.

En kul grej var att alldeles innan vi skulle gå hem så sprängdes väggen nere vid dansgolvet och ett gäng robotmonster stormade in för att döda Adam. Som tur var så kom Fadde och slängde ut dom innan skadan var skedd.
Se så tacksam han är:


3/3 basisten

Hej hopp faderullan!
Idag blev det äntligen uppspel på veckans tokroliga låtar! Det blev skitbra! För en gångs skull gick det nästan felfritt hela vägen, och då spelade jag med alla tre ensemblerna (dvs 4 låtar tre gånger på rad). Jag blev skapligt trött efteråt, men det var lätt värt! Tokroligt!

Ikväll blir det Rockbaren av rang! Vi har en grym setlist med allt från Madonna till Freak Kitchen! En salig blandning som kommer att smälla taket av hela jävla krogskrället!
Lite trött är jag, men nu är jag hos Jenny och återhämtar mig, så det blir nog fint.
Nu håller vi på att ta fram fina kläder till kvällens upptåg. Det är nämligen lite 80-talstema på spelningen, så då måste man ju klä upp sig! Jenny har varit uppe på vinden och rotat bland päronens gamla plagg. Hittills verkar det mycket lovande! Kom dit ikväll och kika vettja! Rockbaren i Nyköping typ kl tolv-/ettiden. Blir grymme!

Slutbloggat.

Tjah

Trams

Just ja. Jag kom precis på att jag kan ju i princip skriva vad tusan som helst här i bloggen. Desvärre har jag även kommit på att jag har tappat sjukt många läsare under åren (månaderna). Det är lite tråkigt.
Är det för att jag skriver för sällan? Är det för att jag skriver för tråkiga saker? Är det för att jag är med i Ungdomsföreningen För Narkotika? Är det för att jag har två magsäckar? Jag vet inte.
Hur som haver så tänkte jag börja skriva oftare här.
Det kanske inte alltid är stjärnmaterial, men det finns alltid några guldkorn i en dubbel-CD dansbandshits.. eller?

Jag tänkte iaf köra hårt.

Idag repades det en massa som vanligt. Taste my fist här, Sting där, Fiona Apple någon annan stans.. det är hektiskt! Framförallt för att jag är enda basisten den här veckan. Jag får vicka åt två ensambler denna gång. Det inne bär alltså tre ensambler samtidigt. Det blir mycket spring och lite rast! Men det gör faktiskt inget. Jag känner mig aldrig speciellt utmattad. Inte förrän framåt sjutiden. Då börjar det kännas slitigt.
Ja, jag vet. Jag är helt jävla otrolig. Du ska känna dig speciellt som känner till min blogg och kan läsa den (och ibland förstå den).

Adam och jag spelade bowling på min SNES-emulator ikväll. Han vann, den satans kissdrulen.
SNES känns väldigt underskattat. Visst har dom, liksom NES, gjort en alldeles för stor drös skitspel (jag tror jag har nästan alla), men det finns även där guldkorn (precis som på min blogg). Eller underskattat kanske är att ta i, men det är ju inte direkt många som spelar det idag. Därför at just emulatorer så otroligt bekväma. Alla spel på datorn helt grati.. jag menar.. alltså jag har ju inte l-l-laddat.. h-hem det! Det är ju för tusan olagligt! Jag menar att jag har tagit del av det på ett bekvämt och billigt vis! Hur jag bärt mig åt ska inte ni bry er om. Något privatliv måste man väl få ha, trots att jag skrivet blogg!
(För övrigt vill jag bara skriva något inom parantes här, för det har jag gjort så många gånger tidigare)

Näe men seriöst. Förlåt för det här tråkiga inlägget. Jag ville bara skriva något innan jag la mig. Det är ju uppspel imorgon så jag måste få varva ned lite innan jag sover så att jag somnar nån gång. Jag har ju inte min vackra fru här inatt så det blir lite ensamt och så.

Hoppas ryktet om den legendariska dödsbloggen inte faller i graven. Det vore tråkigt. Då blir man inte lika inspirerad att fortsätta skriva.

Nu har jag iaf skrivit något. Tack på förhud.

Tjah

Pust flås flämt..

Nu blev det helt plötsligt ännu mer att göra. Jag hade bara inte insett det tidigare när jag klagade.
Bara idag har jag repat i princip oavbrutet från 13.00 till 19.30. Jag är trött i bollen.
Vi har 4 relativt krångliga udda taktartslåtar (Taste my fist är en av dom! Wii!) plus ett gäng låtar till fredag då det är Rockbaren-spelning.
Sen ska jag vara med och skriva en låt för tre gitarrer och bas plus att vi ska göra en egen låt själva som ska spelas in. Sen ska hela klassen repa in en körlåt med alla stämmor som det innebär. På toppen av allt detta ska man spela in låtar och skriva ansökan till skolor.
Även att vi har våran fetslutkoncert 20 maj.

Men det slutar ändå inte att vara roligt, på något konstigt vis.

Fan jag har inga rena strumpor, kom jag på nu.. BÖÖH!

Tjah

Häppy Böthdäy

Hipp hipp HURRA!
Idag fyller min kära fru 20 år! Nu får hon langa sprit och betala tandläkarbesök alldeles själv! Hon är sååå lycklig!

Dessutom fyller jag också om 16 dagar! Vi fyller till och med nästan samtidigt..

Det var allt för den här morgonen!

Tjah

Ont i tanden jag

BLÖÄÄÄ!
Kan man ha ont i ett mer irriterande ställe än i munnen? Varje gång du säger något, äter något eller bara ens ler lite så strömmar det smärta genom tanköttet längst in i munnen. Bortsta tänderna är lika bekvämt som att knulla en låda spik och bara prata känns onödigt..

Jag har börjat få en visdomstand som bråkar med mig. Den har förmodligen blivit lite infekterad av nå satans bögbakterier för köttet runt om har svullnat så jag biter i det hela tiden.
Jag förstår varför Gustav Vasa var så jäkla sur hela tiden och dödade folk till höger och vänster. Fast han hade ju iofs även 100 andra sjukdomar och diverse blodproblem och skit, men jag har lika ont i munnen ändå!

Nu blir det Listerin och antibakteriaskölj som Chris har köpt när han hade tandvärk.

Fuck off.

Tjah.

Kissa på andras bajs

Nu undrar säker du läsare om du kanske hamnat på någon pubertal ”fuck the system”-blogg om barnsliga saker. Föga sanning ligger bakom dessa påståenden ty detta är en hundraprocentigt intellektuell och sofistikerad sida.
Dock kommer inlägger fortfarande handra om kiss på bajs.

Har du nu kanske ställt dig frågan om du faktiskt har kissat på någon annans bajs? Kanske flera gånger? Jag skulle säga: garanterat. Massor av gånger.
Något som bör understrykas här är kanske att detta inlägg och denna mänskliga studie riktar sig till män. Kvinnor kissar aldrig på bajs.

Fenomenet i fråga är ganska enkelt, precis som titeln. Killar kissar på andra människors bajs. Flera flera gånger i livet! Alla gör det.
För att göra det här enklare att förstå så kan jag förklara vad det är frågan om. Man står där på den offentliga toaletten, där någon tidigare lagt en brunfärgad tapet längs med toaletthalsen (heter det så?), och ska till att göra numer ett. Det tidigare besökets rester kanske stör en? Eller vill man kanske bara sikta på något? För i 8 fall av 10 kan jag nästan lova att man börjar kissa bort resterna på sidorna i toaletten. Nu talar jag alltså om insidan av toan, inte det som kommit utanför. Men ser man nu på det här så står man ju faktiskt där och pissar på en främmande människas bajs helt frivilligt! Sen händer ju det här ungefär varje gång man är på toaletten där någon lämnat kvar lite av sin business.
Man tänker inte på det. Man talar inte om det. Alla män delar en pervers hemlighet utan att veta om det. Ganska kul va?
George Clooney kissar på bajs. Bengt Magnusson kissar på bajs. Du kissar på bajs.

Varför denna konstiga företeelse styr oss utan vårat medvetande kan jag inte svara på. När man tänker på det är det ju helt sjukt.
Har du något svar vill jag gärna ha det. Inte för att jag inte gillar det, utan pga nyfikenhet. Åh.. nu kom jag på en bra.. Kronprinsessans kille kissar på bajs. Den sjuke jäveln.

Livet i Nyköping - Mariebergsvägen

Solen går upp på morgonen i stilla takt med invandrarbarnens fotbollsspel. En rofyllt stojande av barnskrik och fågelkvitter skapar en helt klart acceptabel start på dagarna.
Klockan utanför den kristna församlingslokalen alldeles utanför dörren slår alltid lika trofast klockan 09.00 var dag och väcker de sista försovarna och stressar iväg dem till sina diverse plikter i samhället. Snön börjar smälta och våren nosar sig fram i en lite väl försiktig tappning, en fembarnsmamma blir mördad av sin man några trapphus bort och soporna är fortfarande inte utburna.

Det är skönt att livet tuffar på som vanligt här i Brankärr på Mariebergsvägen 49.

Long time no.. thing

Nu blev det såhär långt mellanrum mellan inläggen igen. Jag har mycket att stå i.. jag lovar. Det är 80-tal nu i skolan så det är en del att göra. Mycket melodislingor och markeringar och sånt.. Toto, vi vet. Men jag kan ju försöka skriva nånting iaf så att intresset finns kvar. Det är ju en skyldighet man har som bloggidol. För det är jag väl? Eller blogg i det dolda kanske.. tråkiga ordvitsar kan jag också.

Livet rullar, hur som helst, vidare i Nyköping och det är fortfarande lika roligt i skolan. Jag äter mat när jag är hungrig och duschar när jag är smutsig. Hälsocheck done (nu blir mamma och pappa lugna).

Jo justja! Jag har glömt att berätta! Jag har skaffat nytt hår på lovet! Det var länge sedan jag gjorde något åt manen så sista dagen hemma på lovet tog jag en sväng till L'artist. Det blev inte favvo-mange den här gången, men jag är helt klart nöjd ändå!
Det blev kortare.
Jag har nu gått från snedluggslivet till.. ja.. vad det nu ska kallas.
Bedöm själva (och jag vet att jag är hemskt Cute Boy Calender 2009, men jag är ledsen jag är upptagen):



Medans ni torkar av allt dreggel från munnen efter åsynen av detta muskelspel kan ni börja, åter igen, att gräva fram minnesbilder av ett kommande inlägg. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Alltså det om kiss på bajs.. det är intressantare än det låter.. jag lovar!

Nu åter till mitt nya intresse och fritidssysselsättning:
QUAKE LIVE!
För er som inte upptäckt detta ännu kan jag förklara vad det är. Det är helt enkelt Quake III online direkt i browsern. Man behöver inte äga spelet. Helt gratis. Bara att registrera sig och lira på internet mot en massa andra nördar. Hur smart och kul som helst!

See you on the Quake side..


Tjah

RSS 2.0