Clean it up and leave the crime scene pronto!

Idag har städning varit det genomgående temat. Från det att vi kom hem till det att vi nu går och lägger oss.. eller snart iaf. Det har varit jobbig och slitsamt och vi är fortfarande inte klara! Det är inte så jävla lätt att städa en hel Technodromjäkel, ska jag säga! Ett helt skolårs slitage á la studentliv samt att stället går under namnet Technodromen (tidigare Rävgrytet). Tre unga män i sina bästa år vars pengar går på öl och mat. Festerna haglar i veckorna och det tidigare skicket har inte direkt varit till någon hjälp. Det har aldrig varit speciellt mysigt här med tanke på alla trasiga plankor, fläckiga tapeter, smutsiga kylskåpshyllor och avsankad av möbler/gardiner/mattor/möbler/ordning.
Nu är det ju iofs inte heller så att jag bor med bröderna Rent Hus heller, men jag tänkte inte sitta här och klandra dom eller döma dom! Jag kommer sakna den här lägenheten och allt (nästan) som har att göra med den. Framförallt de två svindårar jag bor med.
Det kan nog ta ett bra tag innan man vänjer sig vid att inte behöva väcka en slumrande björn det första man gör på morgonen. Eller att sitta i köket vid frukosten och säga konstiga ord utan mening i 15 minuter med en galen kumlariddare. Eller alla sjuka kvällar vi tre suttit i den helveteskläckta soffgruppen och skrattat käkarna av oss åt.. ja, vafan har vi skrattat åt? Det är nog förträngt. Men kul har det varit!

Nu lämnar förste man slagfältet, okristligt tidigt, redan torsdag morgon. Själv flyttar jag också ut mina ägodelar denna sorgens dag, fast jag kommer fortfarande att gå hit och hälsa på den siste tappra jägaren. Det är förmodligen nämligen en hel del kvar att städa då, men sen ska ju inte Slick-VM-vinnaren behöva sitta ensam och ruttna sista dagarna heller! Jag har ju fortfarande en madrass jag kan "sova över" på!

Som ni alla kanske inte vet så kommer jag ju nämligen att flytta in till min kära frus mansion över sommaren! Det låter kanske som ett jättekliv i kärlekslivet, och det är det väl, antar jag.. men det känns jättebra och sjukt mysigt! Jobb har jag kanske också, utöver coverbandet! Flera stycken verkar det som, dessutom.
Både medverkande i tysk film och servering under samma sommar (och nej pappa och frida.. det är inte tysk analporr). Mäktigt!

Hur som haver kommer jag såklart fortsätta blogga efter skolan, men då får ni fan börja kommentera lite också så jag märker att ni läser!
Puss och kram!


Tjaah

Efterkonserttiden

Oj oj oj..

Vad hände? Är det slut nu? Nej nej.. inte med Jenny. Där sprudlar kärleken. Jag menar med klassen. Med Rock & Pop. Tog det slut nu?
Den 20 maj hade vi sista konserten ihop. En föreställning. Vi va sjukt bra!

Allt satt i princip som en smäck! Första och enda gången vi körde igenom allt i ett svep utan pause och det satt nå jävulskt gött! Tidningen har tydligen aldrig recenserat så bra någon gång om någon nästan, enligt Lotta (en av lärarna), så vi läre ha varit rätt ok!
Ni som inte var där missade något episkt.

Idag har vi städat ur lokalerna.. helt och hållet. Dammat, sopat, dammsugit, skurat och torkat varenda hörn. Det såg lite tomt ut utan instrumenten. Lite sorgligt..
Sen fick vi se film från första två veckorna vi hade uppspel. DET var kul! Man märker ju att det har skett utveckling, helt klart, fast vi var ändå jäkligt bra! Man blev positivt överraskad, må jag säga! Lärarna hade tur denna årskull...
Nu återstår mest redovisning av projekt, genomgång av året som gått med fika samt middag med lärare och klass på restaurang.. med en fetingavslutningsfest efteråt! Nu var ju festen efter konserten rätt rejäl, så jag undrar hur det ska gå nu.

Det här låter ju verkligen som en "Oj vad vi är en tokig klass vi har! Undra vad nästa galej blir?!", men jag lovar dig, läsare.. Jag har aldrig haft en såhär bra klass! Det kan jag lova dig!

Härnäst blir det sömn, som vanligt. Har repat över tre timmar nu med bröllopsbandet (har en bröllopsspelning i sommar) och är skapligt utmattad.
Det står öl från Chris och Adam på mitt skrivbord och osar av ångest så jag tror jag klarar kvällen utan malt den här gången!

Puss och tjah

Kommer snart..

Jag ska skriva om slutkonserten och allt möjligt snart nog. Har inte orkat. Har slöat ihjäl mig.

Nu har vi nyss sett Blades of Glory och ska sova.

Puss puss

SLUTKONSERT!

Ikväll är det dags!! Kl 19.00 på Culturum i Nyköping. Vi har haft gen-rep. Vi har fixat ljud och ljus. Vi har scenkläder. Vi har köpt öl till kvällen.. allt är ordnat.
Det kommer bli så jävla mäktigt!

Christians familj är här och bor i Technodromen över konserttiden. Först trodde jag det skulle bli utskällning av rang över hur det ser ut här, men tji fick jag!
I morse fick man vakna upp till en frukostbuffé med kaffe, varm choklad, mackor, ägg i massor, ost och skinka och yoghurt! Helt galet. Sen när vi kom hem från gen-repet nyss hade hon lagat lunch med efterrätt och hele faan!
I loove her!
Sen är det ju inte fy skam med två små jyckar som springer omkring och nafsar (Frej och Joy. Osäker på stavning).

Men nu orkar jag inte skriva mer. Måst skita och sova inför kvällen. Ska man orka med både spelning och efterfest måste man ladda i tid.

Hörs imorn.

Tjah!

On location

Idag har vi varit i Culturum för första gången och kollat in läget. Vi har ställt i ordning hela backlinen samt PA och soundcheckat lite lätt. Det var mäktigt! Det är en ganska stor scen så det kommer se ganska maffigt ut! Vi hann inte gå igenom ens hälften av det vi skulle gå igenom idag pga en massa strul med ljudet, men imorgon blir det genrep och hele faan. Vi ska även ha kläderna på oss som vi ska ha på onsdag då.
  Det tråkiga är att vi i Technodromen får besök imorgon av Chris föräldrar. Det är ju inte det tråkiga, utan det är själva städningen som suger. Chris ömma moder har ett öga för smuts och är inte den som accepterar vad som helst.. vi har fått stanna uppe lite längre än väntat och städat och diskat nu ikväll. Blir tidig uppgång imorgon för inhandlande av frukost och även ännu mer städning. Ska vara på plats och repa kl 9 så det blir att hoppa ur sängen redan vid 7 misstänker vi. Men vill man ha det fint får man lida nå jävulskt.
Äh.. så farligt kan det inte vara..

Jo justja! Vi är nu officiellt i ett fullskaligt klankrig på nukezone. Om någon vill vara med och alliera sig med Technodrome Engineers så är alla vänliga själar välkommna..
Kanske speciellt du Svante, som är ganska erfaren av spelet.. :D Fast jag tror du är lite för bra för oss och skulle nog inte uppskatta våran inkompetens. Vi skulle nog inte hänga med i svängarna om du var med heller.. fast du får gärna vara med om du vill! Bara du står ut med oss!

Nog om NukeZone! Jag lovar att inte blogga mer om det. Det är tråkigt för utomstående och mina läsarsiffror ser redan så magra ut.

Nu ska jag sova. It's a big day tomorrow!

Tjah

Hey man

Han vill bara kela
(Lägg märke till pungen i munnen)



Med det sagt kan jag berätta att vi ska se Änglar och Demoner ikväll på bio! Det kommer bli mäktigt. Jag har längtat efter den sen första filmen. Kommer säkert bli sjukt bra. Bara dom inte försöker krysta ihop något asballt som kan mäta sig med första filmen och kör i diket istället. Men det tror jag inte.

I övrigt ligger christian här och sjunger egen text på Idas sommarvisa. Jag tror han har fått i sig för mycket av diverse odörer och gaser som självproducerats av Technodromens själv som styr oss med järnhand.
Jo justja! Alla som tycker att jag är snäll borde skaffa en NukeZone.nu och gå med i våran clan Technodrome Engineers. Det är jättetöntigt att döda varandra med textbaserade atomvapen och stridsflygplan, jag vet.. men snälla.. Vi är bara Chris och jag än så länge..

Äntligen fredag..

Då var det äntligen slut på veckan. Sista provspelningen gick som smort med en grym sångerska och alla är nöjda och glada. Jag käkade sushi för första gången på vägen hem tillsammans med Linus och Karin och jag måste säga att det var då gott nå jävulskt! Fast man blev inte så mätt som jag hade hoppats. Jag är en sån som föredrar att behöva skjutas och styckas för att få ut ur restaurangen. Men men. Hellre inte hungrig än hungrig. Gott var det ju också.

Nu har jag iaf satt mig vid datorn, öppnat en öl, inte tagit en snus än \3 (<-- eregerad penis. Den gjorde jag för att jag är upphetsad av tanken att ta en snarast), kollat nukezone (jaa jag har börjat med det igen.. chris också) och nu är det bara min sköna dam som inväntas.

Jag har även laddat hem Dubbel Trubbels "nya" album, Capre Diem. Det, enligt mig, bästa hip-hopbandet evvaah. Inte för den lättskrämmde, men definitivt för den sjuke snedtändaren.

Min favorit rad från tidigare album "Hits mot folkgrupp", låten "Trubbel":
"Jag känner en skuld, men vi ses lika lite som din bruds blygdläppar i turkiet"
www.rappareisamverkan.se   <---- där finns det att ladda ned!

Färska Prinzen in my pants.

ACE

Nu är ju inte jag en sån kille som gillar att skryta, men jag vill ändå publicera den här bilden. Viktig notering är att detta skedde på första försöket.
Jag fick även 18 av 20 rätt på ett Silver Fang-quiz!
Fast.. å andra sidan vet jag inte hur pass mycket något av dem är att skryta med..
..
..
.. jag har iaf flickvän!


The Mosh Warrior

Ja då hade man skrivit en låtjävel då till projektet (vi ska skriva en låt som projektarbete nu sista veckorna)..

Jag ska nu stolt presentera texten jag snickrade ihop för en stund sedan. Det är en gammal text, eller iaf första versen och halva refrängen, som jag gjorde klar nu.
Tänk dig ett tungt drop-D-riff med dubbelkagge. Det trodde ni inte va?
Den kommer att bli episk.

The Mosh Warrior

He's got a bleeding nose
from a well placed fist
But he's got a thousand of those
on his own list
He's the king of the ring
he'll make you cry
When you feel the sting
of him punching your eye

He's the mosh warrior!
He's the mosh warrior!
He's the mosh warrior!
280 beats per minute is he's personal best

You think you're a man
You'll be put to the test
Even Jean Claude van Damme
would fall like the rest
The meanes fucker you've met
it's the end of your game
Had your lunch yet?
Prepare to taste it again!

He's the mosh warrior!
He's the mosh warrior!
He's the mosh warrior!
You thought you were safe behind your bulletproof vest

A gas mask for dust
A scarred head from bottles
The pit is his lust
Your ribcage will rattle

He's the mosh warrior!
Fist to your face is his favourite style
He's the mosh warrior!
Pick up your phone and do a 911 dial
He's the mosh warrior!...

Jo då, tack. Där satt den, tamme fan.

Är det ironi?

Jag hittade den här skivan på en loppis.. "Upptåg" med Ted Gärdestad..
Är det roligt eller läskigt?


Snyggt så, gullet.. eller?

Den sexiga posen räckte inte riktigt..




Bildbevis

Nu äntligen kommer bildbeviset på mitt nya hår. Det gamla håret tog Jenny och rakade bort med en maskin.
Såhär blev det!:



Här står jag för övrigt och provar skjortor. Köpte två. En svart och en snygg som fan. Den snygga som fan kostade 600 spänn, men jag fick den för 500 plus att Jenka bjussade på en hunka så det blev 400 i slutändan.. men ändå dyrt! Jag är stureplanare!

Häir it was

Just ja. Glömde säga en grej. Jag rakade av håret för en stund sen.
Now I be army guy.
Fast det är en liten mohikan kvar också!

Kommer en bild sen!


Sommarplaner?

Nu nalkas ljuva sommar..

Inte långt kvar nu. Dags att börja planera framtiden, den efterfolkhögskoliala (nytt ord) tiden då allt avgörs! Eller ja.. mest vad som ska hända över sommaren. Jag har ju inget jobb till att börja med. Alla har ju redan sökt jobb och fått det. Jag sökte jobb och fick inget av dom. Fast jag känner mig inte stressad eller ångestdränkt. Det är det nog många som är den här tiden på året. Men inte jag!

Det blev ju inget jobb (inte än iaf.. jag har fortfarande en chans kvar!), men däremot lutar det åt spelningar och musik! Vi är ju faktiskt utbildade nu så då kan man ju lika gärna försöka tjäna sitt levebröd på det! Något måste ju studiepengar ha gått till.
Bandet har börjat forma sig sakta men säkert och man märker att det finns spelningsmöjligheter redan nu! Med lite tur kanske man kan etablera sig som coverband! Det är ju ett rätt fint sätt att tjäna slanten på.

Men jag ska inte säga för mycket. Inget är egentligen klart än, så jag vill inte gå ut för hårt med detta i media. Det kan ju bli kalabalik om det visar sig att det skiter sig och hela världen ställt in sig på turnéer och skivsläpp.

Annars kanske man får bita i det sura äpplet och börja webcama.

Tjaah


RSS 2.0